EDİRNE / KEŞAN - Keşan Fen Lisesi

Nis

ATAMIZIN TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA HEDİYE ETTİĞİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Mrt

ORTAK SINAV TAKVİMİ İÇİN LÜTFEN DUYURULAR KISMINA BAKINIZ.

Mrt

Öğrencimiz Ecenur YILMAZ ilçemizde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olmuştur. Öğrencimizi ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz İlknur Ekinci'yi tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencimiz Eslem TURHAN 12 Mart İstiklâl Marşımızın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü etkinlikleri kapsamında kompozisyon yarışmasında ilçe 3."sü olmuştur. Öğrencimizi ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Figen DEMİRPENÇE'yi tebrik ederiz.

Mrt

Keşan Fen Lisesi Spor Şenlikleri Masa Tenisi Turnuvası ile Devam Ediyor.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Keşan Fen Lisesi Spor Şenlikleri Dart Turnuvası ile Başladı.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.

İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı Kutlu Olsun

Mrt

"Kültürel Miraslarımız" adlı eTwinning Projemiz kapsamında eSafety-Label kursunu tamamlayarak sertifika almaya hak kazandık.

Mrt

Okulumuz satranç takımı, ilimizde gerçekleştirilen satranç turnuvasında ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek il ikincisi olmuştur. Danışman Öğretmenimiz Erkan BAŞKAYA'yı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz. Gerçekleştirilen törenle öğrencilerimize kupaları verilmiştir.

Mrt

eTwinning Projemiz kapsamında öğrencilerimiz güvenli internet konusunda bilgilendirildi ve arkadaşlarının da bilgi edinebilmesi için okulumuzda bir güvenli internet panosu hazırladı.

SATRANÇ TURNUVASINDA BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADIK.

Ock

2024 yılında 10.'su düzenlenecek olan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Adana'da gerçekleştirilecek.

Ock

OKULUMUZ "KÜLTÜREL MİRASLARIMIZ"ADLI YENİ BİR ETWINNING PROJESİYLE BU ALANDA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.